Op dit moment bent u misschien wel op zoek naar het antwoord op een medische vraag. U zoekt online, maar waar is betrouwbare informatie te vinden? Op Internet iets medisch opzoeken levert soms wisselende of verwarrende resultaten op. U kunt heel gemakkelijk terecht komen op sites die gaan over heel ernstige (maar dikwijls ook heel zeldzame) aandoeningen.
Om u bij uw zoektocht te helpen hebben wij enkele gedegen websites voor u op een rij gezet. De informatie op deze sites beschouwen wij als correct, ook wij gebruiken deze informatie bij ons dagelijks werk.

Bedenk alstublieft dat als u ongerust bent over een medische klacht u altijd kunt bellen. Een gesprek met de huisarts of assistente kan uw situatie vaak snel verhelderen en kan te snelle conclusies en mogelijke paniek voorkomen.

Bloedafname in de praktijk

Nieuw in de praktijk is de mogelijkheid om bloed te laten prikken. Zo hoeft u niet meer naar het ziekenhuis en zijn de wachttijden kort.

Voor bloedafname kunt u terecht elke maandag – woensdag en vrijdag tussen 08:00 uur en 10:00 uur.

De bloedafname is mogelijk voor zowel patienten van de Jagerwegpraktijk als van andere praktijken, u dient wel in het bezit te zijn van een bloedprikformulier.
Neemt u alstublieft een geldig legitimatiebewijs mee.

Voor aanvullende informatie kunt u kijken op de website van het Result laboratorium.